Concert Harmonie St. Willibrord: ‘Tussen Hemel en aarde’

 Concert Harmonie St. Willibrord: ‘Tussen Hemel en aarde’
 
Harmonie St. Willibrord, onder leiding van Eric Roefs, staat bekend om haar concerten van kwalitatief hoog niveau, waarbij de laatste jaren steeds een thema aan een concert verbonden wordt. Het publiek heeft laten zien deze themaconcerten zeer te waarderen en dat zorgt telkens weer voor een bomvolle zaal. Op 19 maart aanstaande zal u een muzikale avond aangeboden worden in een wel heel toepasselijke entourage die perfect bij de titel van het concert past.  
Het concert, met als titel: ‘Tussen Hemel en Aarde’ zal namelijk plaatsvinden in de Willibrorduskerk in Mill, die voor deze gelegenheid als concertlocatie gekozen is.  
Reden voor dit concert is de 75e verjaardag van pastoor Ad v.d. Meijden, alweer bijna een jaar geleden. Pastoor v.d. Meijden is een groot liefhebber van harmoniemuziek en harmonie St. Willibrord wil de pastoor van de Willibrorduskerk dit concert dan ook aanbieden t.g.v. zijn verjaardag. Hoe mooi is het dan dat het concert ook in de kerk    kan plaatsvinden. Het kerkbestuur en de pastoor hebben hierbij hun medewerking toegezegd en dit zorgt ervoor dat de kerk tot een, weliswaar bijzondere, concertwaardige locatie zal worden omgetoverd.  
De titel ‘Tussen Hemel en Aarde’ belooft hemelse muziek met hemelse passie en aardse hartstocht.   
Het repertoire dat ten gehore gebracht gaat worden zal u verrassen. Het is afwisselend, veelzijdig en eigentijds en zal in de kerk met haar fantastische akoestiek geweldig klinken.  
De harmonie zal afwisselend stukken ten gehore brengen met orgel, het koor VoiceMill en zangeres Lieke Geurts. Geert Verhallen zal het orgel bespelen en samen met trompet een bijzonder muziekstuk uitvoeren.  
Bijzonder aan dit concert is, dat Stichting Acaciahof de harmonie om medewerking    gevraagd heeft om de bouw van een kapel op het Acaciakerkhof mede mogelijk te maken.   
De toegangskaarten voor dit concert zullen daarom € 5 bedragen en de kaartverkoop zal geheel ten goede komen aan de bouw van deze kapel, die door vrijwilligers gebouwd gaat worden. Bent u muziekliefhebber en draagt u Stichting Acaciahof een warm hart toe? Bestel dan alvast kaarten via info@harmoniemill.nl .  
Binnenkort zijn de kaarten ook te koop bij Primera Schipperheijn en SWOM.  
Concert ‘Tussen Hemel en Aarde’  
Zaterdag 19 maart, 20.00 uur,
Willibrorduskerk Mill  
Toegang € 5