Andres Geurts van Geurts Metaaltechniek sponsort nieuwe bok voor dirigent Eric Roefs van Harmonie St. Willibrord.

Op zaterdag 4 april, tijdens de generale repetitie van het popconcert Top 2000 in concert, van harmonie St. Willibrord werd dirigent Eric Roefs verrast toen hij plotseling van zijn bok af werd gedirigeerd. De bok werd door twee mensen opgepakt en de verbazing was van gezicht van de dirigent af te lezen. Andres Geurts van Geurts Metaaltechniek had een lichtgewicht, aluminium bok gemaakt, waarop de dirigent meer ruimte heeft en veilig kan dirigeren omdat hij er aan de achterzijde niet vanaf kan stappen. Harmonie St. Willibrord dankt Andres voor dit geweldige cadeau, een knap staaltje vakwerk!