Blues Brothers - medley, Hey Brother, Mr. Bojangles, Dotan, Muse, Kate Perry, e.v.a.

Zomaar een greep uit het repertoire dat harmonie St. Willibrord op 4 april a.s. ten gehore gaat brengen tijdens het popconcert ‘Top 2000 in concert’ in Myllesweerd. Zoals u ziet, een veelzijdig repertoire en zelfs ‘Het Dorp’ zal niet ontbreken. Weliswaar in een speciale versie, en speciaal geschreven over ons mooie dorp Mill. De muzikanten o.l.v. Eric Roefs, repeteren al een aantal weken samen met een combo en fantastische zangers en zangeressen. Een dansgroep, o.l.v. Veerle Driessen zal een speciaal voor dit concert ingestudeerde dans laten zien. Kwaliteit van de muziek staat voorop maar deze keer zal ook show niet ontbreken. Een heuse lichtshow zal het geheel compleet maken.

TOP 2000 IN CONCERT door Harmonie St. Willibrord
Zaterdag 4 april 2015 20.00 uur, Myllesweerd in Mill