Zomerconcert Muziekvereniging St. Willibrord op bijzondere locatie.

Het muzikale seizoen loopt ten einde en wordt afgesloten met een zomerconcert op 5 juli bij Kasteel Tongelaar.

Net zoals vorig jaar is er gekozen voor een bijzondere buitenlocatie.
Kasteel Tongelaar is zo’n bijzondere buitenlocatie en Keizer Culinair biedt
St. Willibrord de mogelijkheid het zomerconcert te houden op de binnenplaats van Kasteel Tongelaar. Een unieke, sfeervolle locatie voor een bijzonder concert.
De muzikanten van de harmonie hebben de afgelopen tijd nieuwe muziekstukken gerepeteerd en zullen een afwisselend programma ten gehore brengen.
Slagwerkgroep Dynamic verzorgt uiteraard ook een onderdeel van het concert en de blokfluiters en het leerlingenorkest laten horen dat zij de afgelopen tijd gegroeid zijn in hun muzikale kunnen.
Het repertoire van de jeugd is modern en veelzijdig; van One Direction tot Cupsong en Calm after the storm van Ilse DeLange en Waylon; zij spelen het voor u.
De binnenplaats biedt voldoende plaats voor het publiek, maar om zeker te zijn van een zitplaats wordt u aangeraden uw eigen (tuin/klap- )stoel mee te nemen.
Het concert gaat onder alle weersomstandigheden door; wij slecht weer wordt uitgeweken naar de Benedenboerderij van Kasteel Tongelaar.

U bent van harte uitgenodigd!

Zaterdag 5 juli concert Muziekvereniging St. Willibrord met Slagwerkgroep Dynamic, Blokfluitgroep en Leerlingenorkest
Aanvang concert 19.00 uur
Einde concert 21.00 uur