Muziek maken is vet!

Blokfluit is cool en spelen in een harmonie-orkest is hot!
Zou je wel een instrument willen leren bespelen?
Heb je vroeger een instrument bespeeld en zou je wat lessen willen volgen om weer de draad op te pakken?
Kun je een muziekinstrument bespelen en zou je je hobby in een harmonie, samen met anderen, willen uitoefenen?
Dan ben je van harte welkom op zaterdag 24 mei bij Muziekvereniging St. Willibrord in Mill.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de blokfluitleerlingen, o.l.v. blokfluitdocente Marjo v.d. Logt, laten horen wat zij in het afgelopen schooljaar al geleerd hebben. Bij blokfluitles leer je de basis van de muziek, al snel kun je liedjes spelen en je leert het notenschrift.
Ook de leerlingen van het jeugdorkest, o.l.v. Eric Roefs, zullen op deze dag laten horen wat zij al kunnen. En dat is al best veel!
Natuurlijk zal de harmonie ook muziek maken, zodat je kunt horen, wat je na verloop van tijd kunt spelen op je instrument. En harmoniemuziek is echt super om naar te luisteren, maar ook heel mooi om zelf te kunnen spelen. En wist je dat je in een harmonie ook veel moderne muziek speelt? Harmonie St. Willibrord speelt ook pop- en filmmuziek, maar ook musicalmuziek. Natuurlijk speelt een harmonie ook wel eens een mars of een klassiek stuk. Tijdens allerlei bijzondere momenten in onze gemeente, waar muziek bij hoort, zijn we van de partij. Zoals nog pasgeleden bij Koningsdag.

Kies je voor muziekles, dan kies je voor een hobby die je tot op hoge leeftijd kunt uitoefenen.
Muziekmaken is vet, blokfluit is cool en een harmonie is hot!

De harmonie gaat heel erg met de tijd mee. Leden bepalen, samen met de dirigent, welke liedjes er gespeeld gaan worden.
Het leerlingorkest gaat op deze middag zelfs de superbekende Cupsong spelen. Wie kent dat nou niet?
Wil je horen hoe dat gaat? Kom dan kijken. Je bent van harte welkom!
Onze leerlingbegeleiders Ine en Mark Weren kunnen al je vragen beantwoorden en natuurlijk is er alle tijd om een instrument uit te proberen.

Kennismaken met muziek bij Harmonie St. Willibrord
Zaterdag 24 mei