Unieke samenwerking tussen de harmonieën van Vierlingsbeek en Mill

Repetities lente-concert  6 april in volle gang.

repetitie mill vierlingsbeek.jpg

Harmonie De Herleving uit Vierlingsbeek en Millse harmonie St. Willibrord repeteren al enkele weken gezamenlijk onder leiding van hun beider dirigent Eric Roefs.
St. Willibrord bezoekt de repetities op dinsdagavond in Vierlingsbeek en op zaterdagavond komen beide orkesten bij elkaar om te repeteren in De Wester in Mill.
De dirigent Eric Roefs is de verbindende factor tussen beide verenigingen. Via deze dirigent is dan ook het contact tussen de twee harmonieën gelegd met het doel om samen een “Zondagochtend lente-concert” te organiseren.
Onvoorstelbaar hoe de twee harmonieën al na enkele minuten repeteren samensmelten tot één geheel.
Daarin zie je de hand van dirigent Eric Roefs terug. De dirigent als verbindende factor van de twee orkesten, die samen een mooi repertoire ten gehore gaan brengen, maar ook afzonderlijk enkele muziekstukken aan u zullen presenteren op zondagmorgen 6 april, om 11.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd.
Het podium van Myllesweerd zal voor deze gelegenheid uitgebreid worden om de ruim 80 muzikanten van het orkest plaats te kunnen bieden.
Dat dit 80 – koppige orkest voor een mooi staaltje muziek gaat zorgen, daar mag u van uit gaan.
Als u de afgelopen concerten van de harmonie bezocht hebt, weet u dat de Millse harmonie staat voor kwaliteit, met muziek van deze tijd en dat veel publiek deze concerten bezoekt.
Samen met De Herleving uit Vierlingsbeek zit er nu een extra groot orkest op het podium dat door de verdubbeling van het aantal muzikanten een bijzonder geluid zal laten horen.
Dit concert zal dan ook een afwisselend programma bieden, voor jong en oud.
U bent van harte welkom!

Zondagochtend lente-concert door
harmonie De Herleving uit Vierlingsbeek en harmonie St. Willibrord uit Mill