Geslaagde muziekavond St. Willibrord en Dynamic

Zaterdag 22 juni was het tijd voor het jaarlijkse zomerconcert van muziekvereniging St. Willibrord. Ondanks de wisseling van locatie is het toch een mooie avond geworden met veel diploma's, twee jubilarissen, mooie muziek en veel belangstellenden.
IMG_8462.JPG
De muziekvereniging had twee jubilarissen; zowel Arlette van Hout als Harry van der Linden zijn 25 jaar actief bij de vereniging betrokken met muziek maken en andere hand- en spandiensten.

Het concert zou plaats vinden bij kasteel Tongelaar. Een prachtige locatie, maar de organisatie was genoodzaakt vanwege de slechte weersvoorspellingen het concert te verplaatsen naar de Wester.
Ondanks de verandering van locatie stond slagwerkgroep Dynamic in de startblokken om het concert te openen. De slagwerkers brachten een afwisselend programma met zowaar een act met olietonnen.

Na een korte pauze was het tijd voor een feestje. De muziekvereniging had namelijk twee jubilarissen; zowel Arlette van Hout als Harry van der Linden zijn 25 jaar actief bij de vereniging betrokken met muziek maken en andere hand- en spandiensten.
Ook jeugdleden die een muziekexamen haalden werden in het zonnetje gezet. Na de felicitaties en huldigingen was het de beurt aan de harmonie om het concert te vervolgen. Samen met haar dirigent Eric Roefs zorgde zij voor een afwisselend programma.

De Koerier Mill                                                                                                           2 juli 2013