Muziekvereniging St. Willibrord laat van zich horen tijdens Landschapsparkconcert

Op zondag 23 juni zullen de blokfluitgroep en het leerlingenorkest van Muziekvereniging St. Willibrord optreden in het landschapspark in Mill.
20130116_10_1.JPG
Tijdens een muzikale middag met tal van andere optredens zal door hen om 16.40 uur het podium betreden worden. Ze zullen laten horen wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. U zult verbaasd staan van zoveel talent.

Voor een aantal blokfluiters is de tijd aangebroken dat zij een muziekinstrument kunnen gaan kiezen waarmee zij hun muzikale carrière willen voorzetten. Leerlingen van het jeugdorkest worden ondersteund door ervaren muzikanten en zullen mogelijk de stap naar het harmonie-orkest gaan maken.

Geïnteresseerd in jong talent en harmonie-muziek?
Kom kijken op 23 juni om 16.40 uur in het Landschapspark!

De Neije Krant Mill                                                                                11 juni 2013