De jaren ´60

6 juni
Op deze 2e Pinksterdag deed het harmonieorkest mee aan het Muziekconcours in de Bilt. De uitgevoerde werken waren het verplichte werk 'La Côte d'Azur' van E. Fülling en het vrije werk 'Nell Gwyn' van E. German. Met de toenmalige dirigent Theo Cranen behaalden zij een 1e prijs in de Eredivisie met 104 punten.
14 juli
De nieuwe uniformen werden uitgereikt  door de uniformenmakers Kandelaars en Raaijmakers aan de vereniging. Deze tweedehands (!) uniformen konden aangeschaft worden mede omdat er een geldinzamelingsactie werd gehouden in de gemeente Mill. Daarvoor was een bedrag van ƒ 3148.50 opgehaald.

18 juli

De officiële aanbieding van de uniformen; op een originele wijze werd het contrast getoond van de oorspronkelijke harmonie uit 1937, en de harmonie met haar nieuwe uniformen uit 1960. Later op die dag was er een Taptoe.

19 juli
Werd de inwoners van de gemeente Mill een openluchtbal aangeboden.

14 & 15 juli
Herdenking van het 25-jarig bestaan van de vereniging. Er werd een jubileumfeest  gevierd. Op zaterdagmiddag was er een receptie waarbij er 2 klaroenen werden        geschonken door Toon Vughts (zaalhouder repetitieruimte) en één door de             carnavalsvereniging van Mill. Ook kreeg de vereniging een Eremedaille van de K.N.F.
De leden schonken de vereniging een stel nieuwe vlaggen. Om 20.00 uur was er een feestavond. Op zondag was er een Heilige Mis en werd er een nieuwe groepsfoto genomen. Ook kregen ze deze dag van de bevolking van Mill een stel nieuwe lessenaars. Van het gemeentebestuur kreeg men een nieuwe kiosk aangeboden door burgemeester Hofmans, waarna een concert volgde van het harmonieorkest. Tot slot werd er een taptoe gehouden op het Kerkplein van Mill.

7 oktober
Anneke Grönloh  en de Jung-Sisters, de Dynamik Rockers, Tonny Bakkenes, Tonny
Leerink e.a. artiesten traden op in de concertzaal tijdens de Sterrenparade, die
georganiseerd werd door de muziekvereniging.

4 augustus
Op deze dag werd er een concert gegeven in Krefeld-Linn (Duitsland). In de middag was er een optocht door de stad en in de avond werd er een kort concert verzorgd op het ‘Schützenfest mit einem Festzug’.

26 juni
Op het federatief Muziekconcours te Varsseveld werd met 100½ punt een 1ste prijs in de Ereafdeling behaald met promotie naar de Vaandelafdeling door het harmonie-orkest.

10 juli
Onder grote belangstelling vond maandag 10 juli de begrafenis plaats van onze oud-voorzitter Jan van Houdt, die na een zeer verdienstelijk leven in zijn gezin uit ons midden is weggenomen. Verdienstelijk was ook zijn leven voor de vereniging welke hem zo na aan het hart lag: de harmonie. Vanaf het prille bestaan van onze vereniging heeft hij actief deelgenomen aan de opbouw hiervan en vele successen zijn mede te danken aan zijn kennis van muziek, en in later tijden aan zijn kwaliteiten als voorzitter van onze vereniging.

4 mei
Deze dag werd ‘de dag van de harmonie’ genoemd; op die dag werd namelijk de aanschaffing van de nieuwe uniformen verwezenlijkt. Met een grandioze aktie en de spontane bijdrage van de gehele Millse bevolking werd er die dag
ƒ 18.000,- ingezameld.
4 mei 1968
6 oktober
De nieuwe uniformen worden officieel aangeboden. Hierbij vond op het Juliana sportpark een muzikale show plaats i.s.m. de harmonie St. Caecilia uit Volkel en de fanfare Wilhelmina uit Groesbeek.
6 oktober 1968

Ongeveer rond deze tijd gebruikte de vereniging het volgende logo: