Laatste nieuwsberichten

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/views.module on line 838.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_display::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_display.inc on line 27.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_display_page::options_submit() should be compatible with views_plugin_display::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_display_page.inc on line 13.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort_broken::ui_name() should be compatible with views_handler::ui_name($short = false) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 64.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 17.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 17.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_broken::ui_name() should be compatible with views_handler::ui_name($short = false) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 590.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_many_to_one::init() should be compatible with views_handler_filter::init(&$view, $options) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter_many_to_one.inc on line 12.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 7.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 14.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 14.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 14.

Hieronder ziet u de laatst gepubliceerde nieuwsberichten.

Concert Harmonie St. Willibrord: ‘Tussen Hemel en aarde’

 Concert Harmonie St. Willibrord: ‘Tussen Hemel en aarde’
 

Lees verder

Math Lemmen

Beste mensen van Muziekvereniging St. Willibrord,

Mijn naam is Math Lemmen en geef al een aantal jaren met heel veel plezier les aan de koperleerlingen van jullie vereniging. Eerst vanuit de Meander en sinds het stoppen van de Meander als privé-docent.
Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Meerlo, een mooi dorp dicht bij de Maas tussen Venray en Horst.
Muziek is altijd mijn grote passie, hobby en beroep geweest. Ik ben zo’n 35 jaar geleden begonnen in het muziekonderwijs aan diverse scholen en muziekverenigingen. Daarnaast dirigeer ik diverse muziekverenigingen in Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg. Mijn opleiding voor muziekdocent en dirigent heb ik gevolgd in Maastricht en voor trompet-docent in Zwolle.
Het mooie van lesgeven is dat je (meestal) kinderen helpt met het leren bespelen van een muziekinstrument. Het allermooiste is als je merkt dat ze door jouw tips en aanwijzingen steeds beter gaan spelen en zo ook steeds meer plezier krijgen in het muziek maken.
Sinds eeuwen is muziek al een bron van inspiratie en plezier voor miljoenen mensen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat muziek een positieve bijdrage levert aan coördinatie- en denkprocessen in onze hersenen en aan onze sociale vorming. Mede daarom is het van groot belang om deze prachtige vrijetijdsbesteding te koesteren en in stand te houden. Ondanks moeilijke tijden leveren muziekverenigingen in het hele land daar een belangrijke bijdrage aan en hebben zo een heel belangrijke functie in de maatschappij. Laten we ons daar met zijn allen voluit voor inzetten. Veel succes met jullie mooie muziekvereniging en wellicht tot ziens bij één van de uitvoeringen.
 

Math Lemmen

Lees verder

Blokfluiten met Pasen!

Ook met Pasen werd er hard geoefend door onze blokfluitleerlingen, maar wel op een bijzondere manier! De les was helemaal in paassfeer! De blokfluitleerlingen werken hard en hebben veel lol samen.

Lees verder

Top 2000 in concert door harmonie St. Willibrord was TOP

Zaterdag 4 april was een TOP-avond voor harmonie, zang, combo en de dansgroepen die hun bijdrage geleverd hebben aan dit concert.

In een sfeervolle, bomvolle theaterzaal van Myllesweerd werd een concert gepresenteerd dat menigeen kippenvel en tranen van ontroering gaf. Zo mooi.
Dat een harmonie meer dan prima in staat is om popmuziek te spelen, verraste menig bezoeker.
Publiek dat in grote getalen was gekomen, kwam oren en ogen te kort. Helaas zijn een aantal bezoekers tevergeefs gekomen; de zaal was uitverkocht!

Lees verder

Andres Geurts van Geurts Metaaltechniek sponsort nieuwe bok voor dirigent Eric Roefs van Harmonie St. Willibrord.

Op zaterdag 4 april, tijdens de generale repetitie van het popconcert Top 2000 in concert, van harmonie St. Willibrord werd dirigent Eric Roefs verrast toen hij plotseling van zijn bok af werd gedirigeerd. De bok werd door twee mensen opgepakt en de verbazing was van gezicht van de dirigent af te lezen. Andres Geurts van Geurts Metaaltechniek had een lichtgewicht, aluminium bok gemaakt, waarop de dirigent meer ruimte heeft en veilig kan dirigeren omdat hij er aan de achterzijde niet vanaf kan stappen. Harmonie St.

Lees verder