Nieuwsarchief

 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/views.module on line 838.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_display::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_display.inc on line 27.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_display_page::options_submit() should be compatible with views_plugin_display::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_display_page.inc on line 13.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort_broken::ui_name() should be compatible with views_handler::ui_name($short = false) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 64.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 17.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 17.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_broken::ui_name() should be compatible with views_handler::ui_name($short = false) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 590.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_many_to_one::init() should be compatible with views_handler_filter::init(&$view, $options) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter_many_to_one.inc on line 12.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 7.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 14.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 14.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/sites/default/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 14.

Hieronder ziet u de oudere nieuwsberichten die in het archief staan.

Blues Brothers - medley, Hey Brother, Mr. Bojangles, Dotan, Muse, Kate Perry, e.v.a.

Zomaar een greep uit het repertoire dat harmonie St. Willibrord op 4 april a.s. ten gehore gaat brengen tijdens het popconcert ‘Top 2000 in concert’ in Myllesweerd. Zoals u ziet, een veelzijdig repertoire en zelfs ‘Het Dorp’ zal niet ontbreken. Weliswaar in een speciale versie, en speciaal geschreven over ons mooie dorp Mill. De muzikanten o.l.v. Eric Roefs, repeteren al een aantal weken samen met een combo en fantastische zangers en zangeressen. Een dansgroep, o.l.v. Veerle Driessen zal een speciaal voor dit concert ingestudeerde dans laten zien. Kwaliteit van de muziek staat voorop maar deze keer zal ook show niet ontbreken. Een heuse lichtshow zal het geheel compleet maken.
 
TOP 2000 IN CONCERT door Harmonie St. Willibrord
Zaterdag 4 april 2015 20.00 uur, Myllesweerd in Mill
Entree € 10 Kaarten te koop bij Primera Schipperheijn
Reserveren mogelijk via info@harmoniemill.nl

Lees verder

Top 2000 in concert door harmonie St. Willibrord

TOP 2000 IN CONCERT DOOR HARMONIE ST. WILLIBRORD

op 4 april a.s. in Myllesweerd

Lees verder

Harmonie St. Willibrord laat de komende tijd flink van zich horen!

Harmonie St. Willibrord laat de komende tijd flink van zich horen!

De afgelopen periode heeft de harmonie dit ook gedaan; het is u vast niet ontgaan dat op 1e Kerstdag de mis opgeluisterd is door de harmonie, met sfeervolle en moderne kerstmuziek. Op 18 januari zal de harmonie 2015 beginnen met een Nieuwjaarsconcert in ‘De Wester’, waar ook elke week de repetitie plaatsvindt.
Dit zogenaamde koffieconcert is op zondagmorgen 18 januari om 10.30 uur, toegang is gratis.
De daaropvolgende repetities zullen geheel in het teken staan van een ‘plusconcert’. De harmonie pakt 1x per 2 jaar groots uit met een concert, met een repertoire dat zich toespitst op één thema. Deze keer is er gekozen voor een concert met als thema ‘popmuziek’.
Op dit moment zijn de voorbereidingen daarvoor in volle gang.
Uiteraard wordt er ook aangetreden voor Koningsdag op 27 april.
Op 4 mei zal de harmonie een bijdrage leveren aan de herdenking van de slachtoffers van de bevrijding bij de Dodenherdenking en op 5 mei neemt St. Willibrord deel aan een groots Bevrijdingsconcert, ter gelegenheid van 70 jaar Bevrijding. Aan dit concert zullen diverse andere orkesten hun medewerking verlenen, waaronder de Fanfare berden Wapens van de Koninklijke Landmacht.
Het zomerconcert is uiteraard voor alle publiek toegankelijk, maar zal in het teken staan van huwelijksjubilarissen uit Mill. Bent u 40, 50, 60 jaar of zelfs langer getrouwd, dan bent u met uw familie van harte welkom bij dit concert.
Al sinds enige tijd is het praktisch gezien onmogelijk om te voldoen aan verzoeken voor een serenade voor jubilarissen. St. Willibrord heeft er daarom voor gekozen om de jubilarissen voor het zomerconcert speciaal uit te nodigen en hen hiermee in het zonnetje te zetten. Ook 90 of 100 jarigen zijn hierbij van harte welkom. Meer informatie hierover en over de andere concerten volgt later.
 
Agenda Muziekvereniging St. Willibrord:
Zondag 18 januari om 10.30 uur in ‘De Wester’ koffieconcert. Toegang gratis.
Zaterdag 4 april om 20.00 uur in Myllesweerd, popconcert-plus.
Maandag 27 april Koningsdag.
Maandag 4 mei Dodenherdenking.
Dinsdag 5 mei feest t.g.v. 70 jaar Bevrijding.
Zomer- jubilarissenconcert 2015, datum en locatie nog niet bekend.
Lees verder

Mooi en drukbezocht muzikaal weekend harmonie St. Willibrord.

 Mooi en drukbezocht muzikaal weekend harmonie St. Willibrord.

Het herfst-uitwisselingsconcert met een weekend vol muzikale activiteiten voor St. Willibrord uit Mill en St. Caecilia uit Landgraaf is een mooie opmaat geweest voor het 125 – jarig bestaan voor de muzikale vrienden uit Landgraaf.
 
DSC_0013.jpg
 
DSC_0089 klein.jpg
Lees verder

Harmonie St. Caecilia bezoekt Muziekvereniging St. Willibrord

 HARMONIE ST. CAECILIA NIEUWENHAGEN - LANDGRAAF

BEZOEKT MUZIEKVERENIGING ST. WILLIBRORD - MILL
 
Muzikaal weekend 25 en 26 oktober
 
In 2012 bezocht de Millse muziekvereniging haar collega-muzikanten ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de vereniging.
Een tegenbezoek naar Mill, vanwege het 125-jarig bestaan van St. Caecilia, zal het begin zijn van hun jubileumfestiviteiten.
 
Lees verder

Zomerconcert Muziekvereniging St. Willibrord op bijzondere locatie.

 Zomerconcert Muziekvereniging St. Willibrord op bijzondere locatie.

Het muzikale seizoen loopt ten einde en wordt afgesloten met een zomerconcert op 5 juli bij Kasteel Tongelaar.
 
 
Lees verder

Muziek maken is vet!

 Muziek maken is vet!

Blokfluit is cool en spelen in een harmonie-orkest is hot!
Zou je wel een instrument willen leren bespelen?
Heb je vroeger een instrument bespeeld en zou je wat lessen willen volgen om weer de draad op te pakken?
Kun je een muziekinstrument bespelen en zou je je hobby in een harmonie, samen met anderen, willen uitoefenen?
Dan ben je van harte welkom op zaterdag 24 mei bij Muziekvereniging St. Willibrord in Mill.
 
Lees verder

Wim Nabuurs tot ere lid van de vereniging benoemd

 Trouw lid Wim Nabuurs van Muziekvereniging

St. Willibrord neemt na 66 jaar afscheid van harmonie
 
Met pijn in het hart en met vele mooie herinneringen heeft Wim Nabuurs na 66 jaar besloten dat het tijd is om te stoppen met het bespelen van de bas in het harmonieorkest.
 
IMG_0197.JPG
Lees verder

Unieke samenwerking tussen de harmonieën van Vierlingsbeek en Mill

 Repetities lente-concert  6 april in volle gang.

 

repetitie mill vierlingsbeek.jpg

Lees verder

De blokfluiters en leerlingen gaven concert voor veel publiek!

 

Blokfluiters en leerlingen Muziekvereniging St. Willibrord presenteren zich tijdens concert in De Wester
 
Op zaterdag 21 februari was het de beurt aan de leerlingen en blokfluiters van Muziekvereniging St. Willibrord om aan het publiek te laten horen wat ze in de afgelopen periode geleerd hebben.
 
 blokfluiters feb 2014_1.JPG
 
Lees verder